Zprávy   Kriminalita   Kultura   Fotoreportáže   Inzerce   FACEBOOK   Redakce   Reklama   Odkazy
  

 
Více...

www.foto-show.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

Více...

 

 OBRAZEM: Hasiči a policisté na dopravním hřišti

 STRAKONICE - 29. května 2012 - 18:06 - Ve středu 16. května spojili své síly strakoničtí profesionální hasiči s policisty a připravili na dopravním hřišti u ZŠ Poděbradova ve Strakonicích preventivně-výchovnou akci pro osmdesátku dětí z MŠ Čtyřlístek. Akce, určená výhradně pro ty nejmenší, byla tematicky zaměřena na bezpečnost v silničním provozu. Děti ve věku 3-6 let se mohly alespoň na několik okamžiků stát řidiči anebo i profesionálními záchranáři.

 Z redakční pošty: Ota Šmejkal, ředitel HZS Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Hasiči na svém stanovišti připravili pro děti kreslení a soutěž v házení míčků do „Plamínku“. K dispozici jim byla i cisternová stříkačka, automobilový žebřík a vozidlo rychlé technické pomoci. Děti zvědavě přelézaly z jednoho vozidla do druhého, s chutí zapínaly výstražnou sirénu vozidel a fotily se na žebříku.



   Pro ty nejmenší měli policisté připraveny koloběžky, malé motocykly (odrážedla) a elektrické policejní vozítko, na kterém děti s chutí řádily ve slalomu mezi signalizačními kužely. 



   Celé dopoledne se i přes zataženou oblohu a hrozící déšť vydařilo. Nadšení a úsměv dětí byl pak největší odměnou a poděkováním všem, kteří se na průběhu akce podíleli.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: Unikátem léta bude Stezka korunami stromů na Lipně

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...