Hlavní strana
 

Zprávy   Kriminalita   Kultura   Fotoreportáže   Inzerce   FACEBOOK   Sportovní odkazy

 
Více...

www.foto-show.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

Více...

 

 

www.strakonickonews.cz - Zprávy 

 OBRAZEM: Jak vidí děti ze Strakonicka hasiče

 STRAKONICKO - 1. května 2012 - 16:52 - Na stanici Hasičského záchranného sboru ve Strakonicích proběhlo v pondělí 23. dubna vyhodnocení okresního kola literárně-výtvarné soutěže Požární ochrana očima dětí.

 Z redakční pošty: OSH ČMS Strakonice

www.dre-kon.cz    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Tuto celorepublikovou soutěž každoročně v místních podmínkách organizuje a zajišťuje Odborná rada prevence při Okresním sdružení hasičů ČMS a je určena pro děti školního a předškolního věku ze školních i mimoškolních zařízení.

   Děti projevily čilý zájem o požární ochranu, proto odborná porota měla opravdu z čeho vybírat. Celkem se zúčastnilo se svými výtvarnými a literárními pracemi na 912 dětí z 20 mateřských a základních škol celého okresu, devíti sborů dobrovolných hasičů a čtyřech speciálních škol a zařízení.

   V každé kategorii byly vybrány tři nejlepší práce, které postupují do krajského kola. Vyhodnoceny byly i kolektivní výtvory. V minulých letech se výtvarné práce žáků našeho okresu neztratily jak v rámci kraje, tak i v republikovém kole.

   V polovině května budeme znát vítěze krajské a v počátku června budou oznámeny výsledky republikového kola. Strakonické okresní kolo bude zakončeno slavnostním předáním cen v polovině června opět na stanici HZS, kam budou pozváni vítězové jednotlivých kategorií okresního kola.

Máte informace stojící za zveřejnění? Nečekejte až zavoláme a ozvěte se nám sami.

Napište nám e-mail nebo volejte:

+420 724 576 434 a 

+420 607 640 368

 

TOPlist

 

 

Více...

Více...

   
Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2012, Všechna práva vyhrazena
Redakce - Reklama