Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Domácí hospic sv. Markéty dostane od města Strakonic 50 000

 STRAKONICE - 21. května 2017 - 8:25 - Domácí hospic působí ve Strakonicích od listopadu roku 2018. Nabízí specializovaný typ péče, jejímž cílem je, aby i těžce nemocný člen rodiny mohl žít a prožít závěr svého života doma mezi svými blízkými. Nyní hospic dále podpoří strakonická radnice a organizace pro kulturu ve městě.

 Text: Markéta Bučoková, mluvčí a PR radnice Strakonice 

www.dre-kon.cz   

   Strakonický domácí hospic poskytuje komplexní odbornou, zdravotní, sociální, případně psychologickou i duchovní péči. Jde o to, aby i nevyléčitelně nemocný pacient mohl žít nejlépe bez bolesti, nezůstal ani v posledních chvílích osamocen, aby mohl být obklopen především svými blízkými, a aby za každých okolností byla zachována jeho lidská důstojnost.

   Vedení města si je vědomo důležitosti této mobilní hospicové péče, a proto souhlasilo s poskytnutím dotačních finančních prostředků na zajištění služeb spojených s péčí o nevyléčitelně nemocné obyvatele města Strakonic.

   Domácí hospic bude dále podpořen ze strany Městského kulturního střediska Strakonice. Podpora bude spočívat v bezplatných či zvýhodněných výlepech pozvánek na výlepových plochách Městského kulturního střediska.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist