Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Nemocnice Strakonice preventivně vyšetří zájemcům ledviny

 STRAKONICE - 12. března 2019 - 16:36 - Nemocnice Strakonice, a.s. se zapojí do XIV. ročníku Světového dne ledvin. Jako každý rok si tak zájemci z řad široké veřejnosti budou moci nechat preventivně vyšetřit funkci ledvin. A to ve čtvrtek 14. března, od 8 do 12 hodin v nefrologické ambulanci hemodialyzačního střediska v pavilonu NORD – budova číslo 16.

 Text: Iva Nováková, tisková mluvčí, Jihočeské nemocnice

www.dre-kon.cz   

   „Nepodceňujte prevenci a přijďte se nechat zdarma a bez objednání vyšetřit nebo se poradit s odborným personálem, jak nemocem ledvin předcházet, či jak dále postupovat v jejich léčbě,“ vybízí MUDr. Tomáš Fiala, předseda představenstva strakonické nemocnice a dodává: „Vyšetření spočívá ve změření krevního tlaku, odběru krve (cholesterol, glykémie, kreatinin) a vyšetření moče, k němuž je třeba si přinést vzorek ranní moče. V případě pozitivního nálezu budou příchozí vyzváni ke komplexnějšímu nefrologickému vyšetření.“

   Zájemci budou také upozorněni na nutnou prevenci onemocnění tohoto lidského orgánu, kdy pro ně budou připraveny informační materiály.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist