Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Starosta Prachatic ocenil práci Miroslava Špačka

 PRACHATICE - 15. února 2017 - 00:00 - Prachatický starosta Martin Malý přijal v pondělí 30. ledna na radnici dlouholetého pracovníka Kulturních a informačních služeb města Prachatic Miroslava Špačka u příležitosti jeho odchodu do důchodu. Vysoce ocenil práci tohoto galeristy KIS a s uznáním se vyslovil také o jeho lidských vlastnostech. 

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   Přijetí se zúčastnili rovněž místostarosta Jan Klimeš, radní pro kulturu Václav Kuneš, vedoucí odboru kultury, školství a cestovního ruchu Jiřina Dolejšková a ředitelka KIS Věra Houšková.

   Miroslav Špaček z Bavorova pracoval v galerii Dolní brána Kulturních a informačních služeb města Prachatic patnáct let. Za tu dobu připravil a podílel se na zorganizování nejméně stovky výstav výtvarného umění v galerii a dalších desítek v zahraničí, zejména v partnerských městech.

   Je i jeho zásluhou, že Galerie Dolní brána si dlouhá léta udržela dobrou pověst Mekky výtvarných umělců nejen z jižních Čech, ale i z různých míst republiky i ze zahraničí. Právem jsme si zvykli poslouchat upřímné poděkování za spolupráci galeristovi Miroslavovi Špačkovi při vernisážích výstav z úst vystavujících umělců.

   Představitelé politického, společenského a kulturního života města Prachatic popřáli Miroslavovi Špačkovi rovněž hodně zdraví, a také další tvůrčí úspěchy, třeba v keramické tvorbě, která patří k jeho oblíbeným. 

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist