Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Den architektury zve na komentované procházky s odborníky

 STRAKONICKO - 27. září 2016 - 10:37 - Také Strakonicko čeká o blížícím se víkendu Den architektury. V programu jsou dvě procházky s architekty po Strakonicích a Volyni.

 Text: Tomáš Přibyl 

www.dre-kon.cz   

  Pořadatelé letošního Dne architektury zvou na zapomenutá místa, architektonické skvosty od středověku přes 19. století, funkcionalismus, brutalismus až po současnost, originální rekonstrukce, unikátní urbanistické celky, stavby ohrožené, zatracované i obdivované. Den nabídne komentované prohlídky, cyklovyjížďky, workshopy, přednášky, besedy a diskuze, happeningy i videoprojekce, které se uskuteční v šesti desítkách míst. Den vznikl s cílem otevřít tento obor laické veřejnosti v širších souvislostech - jeho kompletní program a další informace najdete na www.denarchitektury.cz.

   "Jakým způsobem a v jakých formách se projevuje suburbanismus ve Strakonicích?" To bude jedno z témat procházky po Strakonicích, která je naplánována na sobotu 1. října. Mimo jiné by měla vést i do nevyužívaných objektů. Kompletně o programu ve Strakonicích zde.

   Na procházce Volyní se bude mluvit i o stavebním vývoji města a plánech do budoucnosti. Kompletně o programu ve Volyni zde.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist