Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Farmářské trhy ve Strakonicích se stěhují na Velké náměstí

 STRAKONICE - 6. září 2016 - 8:35 - Pro nadcházejících šest termínů podzimních farmářských trhů ve Strakonicích chystáme novinku v podobě jejich přesunu na nové místo. Počínaje pátkem 9. září se budou konat na Velkém náměstí v prostoru pod radnicí.

 Z redakční pošty: Jan Juráš, Ekoporadna při Šmidingerově knihovně

www.dre-kon.cz   

Na novém tržišti bude dostatek místa nejen pro farmáře a prodejce nejrůznějšího druhu zboží, ale také občerstvení a prodej drobných pěstitelských přebytků - ten bude opět možný bez účastnického poplatku.

   K dostání bude široká škála regionálních potravin s maximálním důrazem na původ produktů - zboží ze supermarketu u nás nekoupíte. Nebudou chybět ani řemeslné výrobky a občerstvení.

   Termíny podzimních farmářských trhů budou určeny v obvyklých dvoutýdenních intervalech: 9., 23. září., 7., 21. října. a 4., 18. listopadu.
Na oficiálních stránkách trhů: farmarsketrhy.strakonice.eu můžete sledovat novinky včetně aktualizovaných seznamů přihlášených prodejců pro každý trh.

   Trhy organizuje Ekoporadna při Šmidingerově knihovně ve spolupráci s Městem Strakonice. Kontakt: Ing. Jan Juráš, 721 658 244, jan.juras@knih-st.cz.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist