Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Na sobotu srdečně zvou Krajkářské slavnosti Sedlice - 2016

 SEDLICE - 4. srpna 2016 - 15:11 - Město Sedlice a Sedlická krajka o.p.s. zvou veškerou veřejnost na Krajkářské slavnosti Sedlice - 2016. Konají se v sobotu 6. srpna na náměstí T. G. Masaryka v Sedlici.

 Z redakční pošty:  Ing. Jiří Rod, starosta města Sedlice

www.dre-kon.cz   

   Letošní ročník bude v duchu lesku a slávy první republiky. Vrátíme se do dvacátých let minulého století - do doby krásných a třpytivých rób, charlestonu, ale i mafiánských gangsterů. Opět vás čeká celodenní zábava, nebude chybět tradiční řemeslnický jarmark, občerstvení, spousta veselých vystoupení, módní přehlídka.

   V 10:00 hodin bude zahájen řemeslnický jarmark a dopolední program včetně vernisáže výstavy krajek třetího ročníku soutěžní přehlídky v oboru paličkovaná krajka Sedlice - 2016 - Bienále Sedlické krajky na téma "Šperk na květinové náměty". Současně bude zahájena výstava dětských prací.

   Na úvod se představí Církevní sbor z Tiefenbachu, který následně otevře výstavu krajkářek z Tiefenbachu (Německo) v kostele sv. Jakuba Většího v Sedlici. Na zahájení přijede pan Josef Zimovčák desetinásobný mistr světa na vysokém kole, který v letech 2005 - 2007 v režimu profesionálů absolvoval nejslavnější cyklistické závody světa - Tour de France, Giro d´Italia a La Vuelta Espaňa.

   V odpolední části programu na vás čekají módní přehlídky, taneční a hudební vystoupení, mafiánské show a řada dalších kulturních programů. Přijeďte prožít hezký krajkářský den v Sedlici!

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist