Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 PR: Zveme vás na Šumavu, prožít s námi léto 2016 v pralese

 ŠUMAVA - 16. března 2016 - 20:18 - S radostí si dovolujeme pozvat vás do našeho šumavského království - chatového tábora v obci Zátoň, cca 3 kilometry od Boubína. Pořádáme zde školy v přírodě, sportovní soustředění, letní dětské tábory, pobyty pro jednotlivce i kolektivy a mnoho tradičních turistických, cyklistických a vodáckých akcí, jako je třeba Boubínský Tarzan.

 Mgr. Ilona Peštová a Mgr. Jaroslav Kulik, Chatový tábor Zátoň

 info@letovpralese.cz

   Celý objekt byl v nedávné době rekonstruován. Jeho součástí je zděná budova, kde je umístěna prostorná jídelna, moderní sociální zařízení se sprchami a stále tekoucí teplou vodou. Ke sportovnímu vyžití slouží dvě hřiště (na volejbal a minifotbal), stolní tenis, venkovní bazén, keramická dílna, ohniště, dvě klubovny a vojenský stan.

   V okolí tábora se nachází mnoho cyklistických stezek a turistických tras, které vedou i kolem nedalekého pralesa Boubín. Je možné navštívit Lipenskou přehradu, krytý bazén ve Volarech, muzeum a výrobnu skla v Lenoře a okolní města se svými historickými památkami. Pro zájemce možnost zapůjčení lodí i s dopravou.

   Jsme dva středoškolští učitelé, které práce s dětmi baví a naplňuje, a proto pro děti s naším týmem přes letní prázdniny pořádáme letní tábory. Naším hlavním cílem je, aby pro děti pobyt na táboře byl nezapomenutelný zážitek plný pohody, dobrodružství a přátelské atmosféry.

   V rámci táborového programu bude mimo jiné probíhat:

• celotáborová hra (Hvězdné války, Cesta kolem světa, olympijské hry)

• výuka karate

• výroba keramiky

• sjíždění řeky

• výuka tance

• možnost volby jídelníčku (možnost bezlepkové stravy)

   TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU V NAŠEM PRALESE :-). Více info na: www.letovpralese.cz; info@letovpralese.cz.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist