Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Pověstná Bavorovská pouť už doslova klepe na vaše dveře

 BAVOROV - 13. srpna 2015 - 17:21 - Široko daleko a po dlouhá léta v dobrém vyhlášená Bavorovská pouť se přiblížila natolik, že už doslova klepe na dveře. Z jejího bohatého programu jsme pro vás vybrali několik tipů.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   V pátek 14. srpna v podvečer bude mít pouť svou předehru. V 17:00 v Panském domě bude totiž zahájena výstava ke 150. výročí bavorovské pošty, tedy otevření první poštovní přepážky.

   V sobotu 15. srpna si po tradiční mši svaté přijdou na své myslivci. Stane se tak při podzimních zkouškách loveckých psů - ohařů v myslivně v Blanické ulici. Odpoledne bude na hřišti TJ Sokol Bavorov patřit dvěma fotbalových utkáním - žáků a mužů. Od 20:00 vypukne v kulturním domě pouťová zábava s kapelou Scéna.

   Nedělní dopoledne 16. srpna bude v kostele Nanebevzetí Panny Marie patřit dvěma bohoslužbám, od 8:00 a 11:00 hodin. Na zámku, tedy v Panském domě, bude od 11:00 koncertovat skupina Peruť, odpoledne ji od 14:00 vystřídá dechová hudba Temelínka a po ní od 16:30 potěší své příznivce skupina Husmen country.

   V zahradě Panského domu bude také po celý den zajištěno občerstvení. Na zámku si budou moci návštěvníci prohlížet expozici o dějinách Bavorova, výstavu maleb, kreseb a fashion designu Alžběty Vláškové, výstavu retro kočárků, fezových nálepek, a také ševcovský koutek zapůjčený z muzea v Prachaticích.

   Takříkajíc popouťový program bude pokračovat o dalším srpnovém víkendu kulturou a sportem. Budeme vás o tom informovat.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist