Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Můžete hlasovat pro Putování malovanou krajinou, ale rychle

 STRAKONICE - 30. července 2015 - 16:26 - Stromy místo letáků - tak zní název projektu Nadace Partnerství Brno, do kterého odborná komise vybrala i letošní projekt Města Strakonic Putování malovanou krajinou 2015. V rámci internetového hlasování můžete i vy přispět k vylepšení svého okolí a města. Poslední možnost máte do půlnoci pondělka 3. srpna.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, mluvčí radnice, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Jedná se o grant, určený na podzimní výsadbu stromů, ve výši 30 000 korun. Žadateli mohou být mimo jiné obce. Strakonice se tedy neváhaly přidat, a tímto žádají širokou veřejnost o podporu této aktivity. Podporu obdrží prvních pět projektů podle počtu získaných hlasů.

   "Smyslem celého našeho projektu je podpora zájmu veřejnosti o kulturní, historické a přírodní povědomí krajiny, ve které žijeme. Chceme vytvořit deset pamětních zastavení věnovaných významným malířům našeho regionu Prácheňsko," objasňuje duchovní otec projektu,  inženýr Miroslav Šobr.

   V této době, více než kdy jindy, bude naše město potřebovat pomoc přírodě zdevastované ničivou vichřicí. Na portále www.makro.cz získáte podrobné informace a zároveň je možné svým hlasem podpořit právě projekt města Strakonic, který má v plánu výsadbu celé stovky stromků. Mimochodem - je to nejvyšší počet stromů ze všech předložených projektů.

   Hlasujte na: http://www.makro.cz/spolecenska-odpovednost/stromy-misto-letaku/hlasovani-pro-stromy Město Strakonice – Jihočeský kraj, Putování malovanou krajinou 2015.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist