Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Začalo se s rekonstrukcí části Máchovy ulice ve Strakonicích   

 STRAKONICE - 23. července 2015 - 11:36 - Terénní práce v Máchově ulici ve Strakonicích povedou k rozšíření parkovacích míst ve městě. Začít měly v pátek 17. července a potrvají čtrnáct dnů. Informovala nás o tom mluvčí strakonické radnice Markéta Bučoková.

 Text: Zdeněk Přibyl 

www.dre-kon.cz   

   "Na pozemku číslo 554/III k.ú. Strakonice se uskuteční terénní úpravy, které povedou ke vzniku nových parkovacích míst v lokalitě Máchovy ulice. Samotnou rekonstrukci si z části vynutila potřeba vzniklá v důsledku rekonstrukce sportovní haly a dílem se jedná o příspěvek k řešení celkového nedostatku parkovacích míst ve městě," uvedla mluvčí.

   Podle jejích slov bude rekonstrukce v hodnotě 383 000 korun plně hrazena z rozpočtu města. Práce by měly začít odstraněním ornice, následně by terén měl být dosypán a zpevněn kamenivem a na samotný závěr by povrch vyplnil asfaltový recyklát. Poté bude v druhé etapě následovat zadláždění, rozšíření stávající komunikace a vybudování chodníku.

   "To je ovšem předmětem budoucnosti. Vzniknout by měla zpevněná plocha s kapacitou 35 parkovacích míst. Celá rekonstrukce potrvá zhruba dva týdny. Během nich bychom chtěli požádat občany projíždějící tímto místem o maximální dodržování předpisů s ohledem na skutečnost, že účastníci silničního provozu budou projíždět stavbou," dodala Markéta Bučoková.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist