Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Bavorov hostil vzpomínkové klání v malé kopané  

 BAVOROV - 10. července 2015 - 5:56 - Bavorovské fotbalové hřiště ožilo v sobotu 4. července již v dopoledních hodinách více či méně vysportovanými těly fotbalistů místních i z blízkého okolí. První červencová sobota zde patří tradičně vzpomínkovému klání v malé kopané.

 Z redakční pošty: Renata Fencová, Bavorov

www.dre-kon.cz   

   Memoriál Tomáše Jaroše připravili již po 28. bratři Miroslav a Jaromír Jarošovi za pomoci svých rodin a přátel. Šest mužstev složených z fotbalistů různého věku, se nedalo odradit ani třeskutým vedrem a všichni borci podávali hrdinské výkony. Zatímco dvě družstva soupeřila na vyznačených plochách, ostatní využívali občerstvení nebo osvěžení v blízké řece Blanici.

   Všechny týmy vydatně podporovali jejich příznivci až do samého závěru turnaje. Prvenství a putovní pohár nakonec získali Burani, 2. místo obsadili Kůrožrouti a bronz si vybojovali Golden boys. Na lákavých odměnách v podobě obložených mis si však stejně jako první trojice pochutnali i ostatní v pořadí: 4. Jak chceš, 5. AC Kolaps, 6. THC.

   Další ocenění získal za nejlepšího brankáře Miloslav Podlaha, střelcem číslo jedna se stal Tomáš Kouba a nejužitečnějším hráčem byl vyhlášen Josef Koutský. Všem šlo však hlavně o zábavu a sportovní setkání.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist