Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická nemocnice obhájila certifikaci v řízení kvality

 STRAKONICE - 1. července 2015 - 23:55 - Nemocnice Strakonice, a. s., splňuje všechny požadavky na systém řízení kvality podle normy ČSN EN ISO 9001. Konstatovali to auditoři Sdružení pro certifikaci systémů jakosti (CQS), kteří systém řízení kvality nedávno v nemocnici posuzovali. 

 Z redakční pošty: Ivana Kerlesová, mluvčí Nemocnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Tímto auditem nemocnice obhájila svůj status certifikované nemocnice, který získala v roce 2006 jako první z jihočeských nemocnic. "Mezi hlavní cíle nemocnice dlouhodobě patří poskytování špičkové medicínské péče okresní úrovně a služeb ke spokojenosti pacientů. Velký důraz klademe na kontinuální proces zvyšování kvality a bezpečí poskytované péče, což dokladují i další obhájené certifikáty, například od Spojené akreditační komise," uvedl ředitel Nemocnice Strakonice, a. s., Tomáš Fiala.

   V Nemocnici Strakonice, a. s., jejímž jediným akcionářem je Jihočeský kraj, je ročně hospitalizováno okolo 14 000 pacientů. Lékaři zde provedou na 5 000 operačních zákroků, téměř 130 tisíc ambulantních vyšetření i léčebných zákroků a 7 300 hemodialýz. Loni se zde narodilo 704 dětí. Sanitky strakonické nemocnice ročně převezou okolo 18 500 pacientů, centrální laboratoře provádějí více než jeden milion analýz ročně.

   Akciová společnost Nemocnice Strakonice je pavilónového typu na téměř 9 hektarech plochy a má zajímavý, dendrologicky ceněný, park. Nemocnice je jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů regionu, v zařízení pracuje průměrně 560 zaměstnanců – z toho 100 lékařů, z nich téměř 70 procent s nejvyšší kvalifikací.

   V posledních letech prochází nemocnice za významné podpory Jihočeského kraje rozsáhlou modernizací a obnovou. V letech 2008 - 2014 nemocnice investovala do svého rozvoje celkem téměř 728 milionů korun.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist