Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 V soutěži o Vesnici roku 2015 se obce Strakonicka neztratily

 ČESKÉ BUDĚJOVICE/STRAKONICE - 18. června 2015 - 23:55 - Výsledky soutěže o titul jihočeské Vesnice roku 2015 vešly ve známost v pondělí 15. června. Rozhodla o nich desetičlenná porota, která posuzovala 24 přihlášených obcí. Čtyři z nich byly ze Strakonicka. Až se bude v pátek 7. srpna konat v sídle letošního vítěze - v Jarošově nad Nežárkou - slavnostní vyhlášení výsledků soutěže včetně předání Cen hejtmana Jihočeského kraje, zástupci ze Strakonicka neodejdou s prázdnou.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   "Jsem pyšný na to, že tu máme nádherné jihočeské vesnice, kam ale lidé nejezdí jen přespat, ale kde se jim navíc i dobře žije," uvedl při oznámení výsledků jihočeský hejtman Jiří Zimola. Vlastní přínos v přihlášení se do soutěže Vesnice roku vidí zejména v tom, že se obce mohou pochlubit tím, co se u nich podařilo. Zároveň to i velmi přispívá k zvelebování jihočeského regionu.

   Všechny tyto myšlenky se týkají i čtyř letos soutěžících obcí ze Strakonicka. A nic na tom nemění ani to, že se zařadily "jen" mezi další oceněné.

Bílá stuha – za činnost mládeže - Cehnice

Modrá stuha – za společenský život - Čejetice

Cena naděje pro živý venkov – za místní spolkový život a občanskou společnost v obcích - Drahonice

Diplom za vzorné vedení obecní kroniky - Dřešín

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist