Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Další rozvoj Strakonic? Obyvatelé do toho opět mohou mluvit

 STRAKONICE - 8. dubna  2015 - 11:22 - Po dvou nedávných veřejných projednáváních záměrů na prodej pozemků z majetku města do soukromých rukou, jejichž výsledkům radnice pozorně naslouchala, se přiblížily další dvě příležitosti pro občany k tomu, aby mohli vyslovit své názory.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   První přijde na řadu debata o záměru novostavby výrobní haly Denios, která je plánována v průmyslové zóně Jelenka. "Zveme občany na veřejné projednání, které se uskuteční ve čtvrtek 9. dubna od 16:00 v Divadelní restauraci Kulturního domu ve Strakonicích. Jednání budou přítomni zástupci společnosti Denios s.r.o.," uvádí se v pozvánce na oficiálním městském webu Strakonic.

   Také další pozvánka na stejném místě oslovuje přímo občany města na soutoku Otavy a Volyňky: "Zajímá vás rozvoj Strakonic? Je něco, co vás pálí? Řekněte to!" A následuje informace, že v úterý 14. dubna od 17:00 proběhne v Kulturním domě Strakonice beseda s občany pod názvem "150 dní ve Strakonicích".

   "Zveme občany k diskusi nad tématy, která je nejen zajímají, ale také třeba znepokojují. Přijďte v debatě s vedením města, radními a zastupiteli vyjádřit své názory a přání," říká mluvčí radnice Markéta Bučoková.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist