Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Novou mluvčí strakonické radnice se stala Markéta Bučoková

 STRAKONICE - 31. března 2015 - 10:49Dosud úřednice z Horažďovic Markéta Bučoková se v druhé polovině března stala novou mluvčí strakonické radnice.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   Začínala tu s třemi z pěti pracovních dnů v týdnu, protože měla ještě rozdělanou práci na původních pracovišti Městského úřadu Horažďovice na Projektu meziobecní spolupráce, od kterého nechtěla zcela odejít. Je však stále na telefonu a kdykoliv přijede do nové práce. Spolu s vedením radnice už připravuje informační setkání s tiskem, jak tu říkají klasickým tiskovým besedám.

   Markéta Bučoková pochází ze Sušice a bydlí v Horažďovicích. Jak řekla regionálním novinářům, studuje na České zemědělské univerzitě v Praze, fakultě provozně ekonomické, obor Veřejná správa a regionální rozvoj. Maturovala na Střední zemědělské a technické škole v Klatovech a poté absolvovala Doplňkové pedagogické studium na Univerzitě Karlově v Praze.

   Má tři děti, mezi její koníčky patří dobrá kniha a kultura. A to nejen jako její konzumentka, ale má dobré zkušenosti i z organizování kulturních podniků. Těšíme se na spolupráci!   

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist