Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická radnice má nového šéfa úředníků - tajemníka

 STRAKONICE - 27. března 2015 - 10:43 - Od 9. ledna neměl po odchodu Jana Tůmy v souvislosti s nástupem nového vedení radnice strakonický Městský úřad tajemníka. To už ale neplatí. V pondělí 16. ledna nastoupil do práce nový tajemník. Stal se jím vítěz výběrového řízení, do té doby pracovník Krajského úřadu Jihočeského kraje, Vladimír Stroner.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   "Museli jsme práci tajemníka, který je šéfem úředníků radnice, rozdělit mezi dva pracovníky," uvedl starosta Strakonic Břetislav Hrdlička. Ten spojuje znovuobsazení postu tajemníka například také s přípravou nové funkce radničního ombudsmana, který by měl být pravou rukou tajemníka MěÚ při řešení možných sporů mezi občany a úředníky.

   Po ukončení výběrového řízení se nějaký čas čekalo, až Vladimíra Stronera jmenuje do funkce ředitel krajského úřadu Jihočeského kraje Milan Kučera. Jak informoval regionální tisk, řešilo se dosavadní a další vzdělání budoucího tajemníka.

   Vladimír Stroner není člověk ve Strakonicích neznámý. Pracoval na zdejším Městském úřadě od roku 1993 později jako vedoucí okresního živnostenského úřadu a následně jako vedoucí kontrolního oddělení tohoto úřadu. Po deseti letech přešel Krajský úřad Jihočeského kraje v Českých  Budějovicích opět jako kontrolor. Nyní se tedy opět do Strakonic vrátil.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist