Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická radnice připravovala dubnové ovládnutí teplárny

 STRAKONICE - 23. března 2015 - 12:29 - Nové vedení strakonické radnice je připraveno takříkajíc ovládnout městskou teplárnu na její mimořádné valné hromadě 21. dubna. Mimořádně se k této záležitosti sešli členové městského zastupitelstva v pondělí 16. března.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   Podle předpokladů zastupitelstvo nejprve odvolala dosavadní členy představenstva Teplárny Aleše Seitze, Pavla Vondryse, Vladimíru Voržáčkovou, Františka Kutheila a Pavla Pavla a odvolalo i členy dozorčí rady Bořivoje Kohouta, Karla Šípa, Luďka Jozu, Janu Narovcovou a Josefa Lukeše.

   Jako důvod jejich odvolání uvedla mluvčí strakonické radnice Markéta Bučoková fakt, že jmenovaní nepředávali včas a v dostatečné míře vedení radnice potřebné informace. "Cílem nového vedení teplárny je přinést vyšší zisky akcionářů, což bude v důsledku pro uživatele znamenat zastavení růstu ceny tepla a její následné snižování," uvádí se v oficiálním vyjádření radnice.

   Následně schválili zastupitelé návrhy na nové členy představenstva Teplárny Strakonice - Břetislava Hrdličku, Marcelu Vlčkovou, Pavla Mareše, Pavla Zacha a Františka Marka. Nová dozorčí rada by měla mít složení Josef Štrébl, Josef Moučka, Josef Zoch, Jan Svoboda a Josef Lukeš.

   "Ředitel teplárny Aleš Seitz dostal plnou důvěru vedení města, které si cení jeho odborného vedení společnosti. Taktéž celý vrcholný management společnosti zůstává ve vedení: Ing. Aleš Seitz v pozici generálního ředitele, Ing. Vladimíra Voržáčková jako odborná ředitelka pro finance a Ing. František Kutheil jako odborný ředitel pro techniku," uvedla mluvčí strakonické radnice Markéta Bučoková.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist