Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Šéfem Ústavu sociálních služeb by chtělo být devět uchazečů

 STRAKONICE - 4. února 2015 - 10:13 - Ředitel Městského ústavu sociálních služeb Strakonice Karel Seknička byl podle starosty Břetislava Hrdličky v rozhovoru pro Strakonickou televizi jediným z ředitelů městských organizací, koho městská rada přímo odvolala, a to začátkem loňského prosince. Výběrové řízení na jeho nástupce se uskuteční 17. února. Novinářům to řekl místostarosta Strakonic Milan Jungvirt.

 Text: Zdeněk Přibyl 

www.dre-kon.cz   

   Uchazečů se přihlásilo devět. "Jeden byl vyřazen kvůli záznamu v trestním rejstříku," uvedl bez dalších podrobností místostarosta Milan Jungvirt.

   Stejný počet členů, rovněž devět, má výběrová komise, která bude nového ředitele MěÚSS vybírat a doporučovat. Jsou v ní mimo jiné představitelé nového vedení města - starosta Břetislav Hrdlička, místostarostka Helena Brejchová a místostarosta Milan Jungvirt.

   Karel Seknička pracoval jako ředitel Městského ústavu sociálních služeb Strakonice od roku 2008. Důvody, které podle radnice vedly k jeho odvolání, považuje část veřejnosti města za nepřesvědčivé. Patří k nim údajně stížnosti lidí nebo stav ekonomiky ústavu.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist