Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Jak je to nově s oslavami významných jubileí ve Strakonicích?

 STRAKONICE - 19. ledna 2015 - 10:20 - Každý strakonický občan, který se dožívá významného životního jubilea 75, 80, 85, 90, 95, 100 a více let, získá od města dárkový poukaz.

 Z redakční pošty: MěÚ Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Při současné platné legislativě již není možné nahlížet do oficiálních registrů obyvatel, proto bylo zrušeno dosavadní automatické roznášení balíčků. Nyní je tedy nezbytné, aby za spolupráce s rodinou oslavenců nebo jejich známých byl do Informačního centra pro seniory doručen souhlas se zpracováním osobních údajů jubilanta, díky kterému se dozvíme, že se blíží oslavencův velký den.

   Souhlasy jsou k dispozici přímo v infocentru, na sociálním odboru MěÚ Strakonice i na webových stránkách města. Místo návštěvy v domácnosti u oslavence bude každý měsíc připraveno malé posezení v Informačním centru pro seniory, kterého se pravidelně zúčastní zástupce vedení města. Pozvánku na setkání obdrží každý jubilant při svém přihlášení v infocentru na adrese U Sv. Markéty č.p. 58 od Bc. Šárky Kuřinové.

   Samozřejmě pamatujeme i na ty, kteří se nemohou osobně dostavit, protože jim to neumožní jejich zdravotní stav. V těchto případech obdrží oslavenec dárkový poukaz přímo domů. Využít proto můžete telefonický nebo elektronický kontakt na infocentrum - 383 700 777, seniori@mu-st.cz.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist