Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Prosincový Kompost uzavírá třetí rok populárního měsíčníku

 STRAKONICE - 2. prosince 2014 - 11:00 - Světlo světa spatřilo další číslo elektronického měsíčníku Kompost, které uzavírá již třetí kompletní ročník časopisu o ochraně přírody pod křídly Šmidingerovy knihovny Strakonice. Prosincové vydání nabízí řadu podstatných informací a novinek. Informoval o nich vedoucí redaktor Kompostu Jan Juráš.

 Text: Zdeněk Přibyl 

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Podle jeho slov se v posledním letošním Kompostu dozvíte například o změně podmínek pro kácení stromů v soukromých zahradách, které upravuje novelizovaná vyhláška, o současné situaci na Šumavě, již charakterizuje konec senátního návrhu o Národním parku Šumava, a také  o stavu českých rybníků, které jsou na tom špatně co do biologické rozmanitosti. Rubrika Jedlý Kompost je tentokrát věnována šetrnější úpravě zeleniny. A jde také hned od slov k činům: přináší například recept na zeleninové hranolky.

   Prosincové číslo Kompostu si můžete přečíst zde, archiv jednotlivých čísel pak najdete tady. Na jakékoli vaše reakce, podněty a příspěvky se těší redakce na adrese jan.juras@knih-st.cz. Na stejné adrese se můžete též odhlásit z odběru nebo přihlásit někoho z vašich blízkých a věnovat mu tak nehmotný vánoční dárek - píše se v Kompostu, který současně přeje klidný advent, příjemné prožití svátků a úspěšné vykročení do dalšího roku.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...