Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Hledají se dobrovolníci pro sbírku potravin ve Strakonicích  

 STRAKONICE - 14. listopadu 2014 - 10:49 - Již druhý ročník národní potravinové sbírky se uskuteční ve strakonickém Kauflandu v sobotu 22. listopadu od 8:00 do 20:00 hodin. Výběr potravin budou zajišťovat dobrovolníci. Informoval o tom koordinátor Zdravého města Strakonice a MA21 Michal Novotný.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Takto vybrané potraviny budou použity pro osoby zařazené v projektu ADOPCE NA BLÍZKO - děti a rodiny v nelehké životní situaci, žijící v podmínkách sociálního vyloučení a chudé.

   Dobrovolníci pomáhající při sbírce budou mít na sobě zástěry s logem Potraviny pomáhají. Nejprve předají přicházejícím zákazníkům letáčky se seznamem potravin vhodných k darování. Zákazníci pak mohou nakoupit trvanlivé potraviny pro sbírku. Za pokladnami je od nich budou vybírat dobrovolníci a ukládat je označených vozíků.

   Dobrovolníci se mohou samozřejmě zapojit do sbírky i na kratší dobu než je její trvá, podle svých možností. Další podrobnosti se zájemci dozvědí na úvodní poradě. Již nyní je jisté, že pro svou práci budou mít vytvořeno potřebné zázemí s občerstvením. Podrobnosti poskytne Eva Tkadlečková na čísle telefonu 605 4745 88 nebo na e-mailu: eva.tkadleckova@evangnet.cz.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...