Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Pozvánka pro seniory o zkušenostech s předváděcími akcemi  

 STRAKONICE - 12. listopadu 2014 - 10:49 - Bezplatně přístupnou besedu pro seniory o zkušenostech s předváděcími akcemi, ochraně před nevybíravými způsoby některých prodejců a možnostech dosažení nápravy chystá Česká obchodní inspekce. Uskuteční se v pátek 14. listopadu od 9:00 hodin na strakonickém hradě v Sále U Kata.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Informuje o tom web strakonické radnice. Pro vylosované účastníky besedy budou připraveny dárky. Pro ty zájemce, kteří se nebudou moci besedy zúčastnit, doporučují pořadatelé navštívit webové stránky www.coi.cz. Tam je možné dozvědět se mnoho zajímavých informací.

   K novinkám například patří, že letos 15. ledna vstoupila v platnost novela, kterou se mění zákon 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Nová zákonná úprava přináší organizátorům předváděcích prodejních akcí povinnost předem ohlašovat České obchodní inspekci řadu údajů a podrobností, které se konání tzv. organizovaných akcí týkají. Nedodržení této povinnosti může být postihováno ve správním řízení pokutou do výše až pěti milionů korun.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...