Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Burza středních škol a odborných učilišť Strakonicka se blíží  

 STRAKONICE - 12. listopadu 2014 - 10:45 - Jihočeská hospodářská komora, oblast Strakonice, zve všechny zájemce, žáky základních škol i jejich rodiče, na prezentaci středních škol a odborných učilišť. Takzvaná Burza škol se uskuteční ve čtvrtek 13. listopadu od 8:00 do 16:00 v Domě kultury. Informuje o tom web strakonické radnice.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Prezentace středních škol, učilišť a firem jsou určeny především žákům 7. až 9. tříd základních škol a jejich rodičům. Vstup na prezentace je zdarma. Více informací poskytne garant akce - Lucie Štěpánová, telefon 724 613 943, e-mail: stepanova@jhk.cz.

   "Jihočeská hospodářská komora pomáhá dlouhodobě podnikatelům na jihu Čech v získávání nových obchodních partnerů, komunikaci s veřejnou správou, podpoře podnikání a v mnohém dalším. Obrátit se na nás můžete s vašimi podnikatelskými problémy, zajistíme výpisy z registrů státu a ověřování listin a podpisů, vydáváme certifikáty o původu zboží a zajišťujeme elektronické mýtné, nabízíme firemní poradenství či propagační služby. Pořádáme řadu odborných a vzdělávacích seminářů, školení a zajímavých akcí," uvedla rovněž Lucie Štěpánová.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...