Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Nemocnice vydává zdravotnické prostředky na nové adrese

 STRAKONICE - 10. listopadu 2014 - 12:24 - S poukazy na zdravotnické prostředky chodí lidé od pondělí 10. listopadu na adresu nového pracoviště strakonické nemocnice. Službu, dosud provozovanou v prostorách své lékárny, zajistí ve výdejně v přízemí obchodního centra Hvězda, kterou nemocnice převzala od soukromého subjektu. 

 Z redakční pošty: Ivana Kerlesová, mluvčí Nemocnice Strakonice

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   "Nemocnice převzala výdejnu od předchozího provozovatele, a tím mohlo dojít k jejímu rozšíření. Provozovna se v objektu Hvězda totiž přesunula do větších prostor v přízemí. V nich její zákazníci budou mít k dispozici širší sortiment zdravotnických pomůcek – nejen proto, že se zvětšila prodejna jako taková, ale především díky těsnější spolupráci s lékárnou nemocnice, která sídlí nedaleko," vysvětluje předseda představenstva Nemocnice Strakonice Tomáš Fiala. 

   Výdejna má otevřeno každý všední den od 8 do 17 hodin, v sobotu od 8 do 11 hodin. Klienti si zde na své poukazy mohou převzít široký sortiment zdravotnických prostředků jako například invalidní vozíky, chodítka, berle, hole, epitézy, prostředky pro stomiky, polohovací vybavení, tlakoměry, glukometry, obvazové materiály, vybavení inkontinence a mnohé další nezbytné prostředky. K přednostem této samostatné výdejny patří možnost vyzkoušet si potřebné pomůcky v diskrétním prostředí zkušební kabiny.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...