Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Optickou metropolitní síť ve Strakonicích vybuduje VYDIS  

 STRAKONICE - 7. listopadu 2014 - 12:20 - Zhotovitele optické metropolitní sítě ve Strakonicích vybrali radní ve výběrovém řízení. Jako pro město nejvýhodnější vyhodnotili nabídku akciové společnosti VYDIS z Dolních Břežan s celkovou cenou díla 1.312.143 korun včetně DPH. Původně předpokládaná cena byla 1 485 000 korun včetně daně. Práce začnou letos a budou rozděleny do dvou etap, z nichž první podmiňuje tu následující.  

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   V praxi to znamená, že termín plnění části A za cenu 800 000 korun je do 31. prosince letošního roku. "Realizace části B je podmíněna vyčleněním plné výše potřebných finančních prostředků na tuto akci v rozpočtu města Strakonic na rok 2015. V případě nepřidělení finančních prostředků může být realizace části B zrušena nebo přesunuta do roku 2016," usnesli se v této věci městští radní.

   O co se vlastně jedná? Odpověď jsme našli ve výzvě Městského úřadu Strakonice k podávání nabídek. "Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování propojení objektů Městský úřad Strakonice, Městské kulturní středisko, DUDÁK - Měšťanský pivovar Strakonice, Hrad Strakonice, MKS - Kino Oko, budova Komenského 136 a Městská policie optickou sítí," uvádí se ve výzvě podnikům k jejich zapojení se do výběrového řízení. Propojení má z části využít již existující vybudované trasy.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...