Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická piva opět získala silné ocenění Česká chuťovka

 STRAKONICE - 1. listopadu 2014 - 11:16 - Piva z DUDÁK - Měšťanského pivovaru Strakonice získala letos další výrazné ocenění. Stala se jím hlavní cena v říjnové soutěži Česká chuťovka 2014. Odborní porotci soutěže, jejímž garantem je Výzkumný ústav potravinářský Praha, vybrali  a navrhli na ocenění strakonická piva - Otavský zlatý světlý ležák a Dudák 11% světlý ležák. Informoval o tom marketingový pracovník pivovaru Pavel Pechoušek.

 Text: Zd. Přibyl, foto poskytl DUDÁK - Měšťanský pivovar Strakonice

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Do soutěže se přihlásilo více než 148 produktů, které byly rozděleny do 6 kategorií. "Cena je výrazným oceněním práce všech lidí v našem malém pivovaru a dalším potvrzením správnosti filozofie, kterou jsme zvolili. Výrazně totiž podporujeme vaření piva z čistě domácích surovin, jako je například žatecký chmel, a dodržujeme tradiční postupy výroby. Rozhodující je především tlak na kvalitu," uvedl ředitel pivovaru DUDÁK Jaroslav Tůma a dodal: "Ocenění Česká chuťovka zaručuje našim zákazníkům tu nejvyšší kvalitu a zároveň nás motivuje k dalšímu zlepšování chuti strakonického piva."

   Soutěž o Českou chuťovku umožňuje dát o sobě vědět i malým a středním výrobcům, kteří jinak nemohou konkurovat velkovýrobcům v nákladech na reklamu. Cenu uděluje hodnotitelská komise nezávislých odborníků. "Piva z pivovaru DUDÁK získala ocenění za vyváženou a sladěnou chuť, která měla ten správný říz s výrazným chmelovým aroma. Pivo DUDÁK opravdu slibuje velký chuťový zážitek z konzumace,“ řekl jeden z členů komise Ladislav Chládek, který vyučuje pivovarnictví v České zemědělské univerzitě v Praze.

   Nejdůležitějším kritériem, které musí každý přihlášený výrobek splňovat, jsou jeho vysoké chuťové parametry. Součástí hodnocení je také design výrobku a jeho spotřebitelská využitelnost. DUDÁK – Měšťanský pivovar Strakonice a.s. se této prestižní soutěže - Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2011 zúčastnil již po čtvrté a zatím nikdy neodešel s prázdnou. Všechny oceněné výrobky mají možnost na svých etiketách a obalech nebo ve své reklamní kampani používat logo soutěže Česká chuťovka 2014.

   V krátké době je to další významné ocenění práce strakonických pivovarníků. Připomeňme si, že letos slaví strakonický měšťanský pivovar 365 let své existence.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...