Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Na strakonickém hradě bude v pátek velké cvičení hasičů

 STRAKONICE - 29. října 2014 - 10:12 - V areálu strakonického letního kina a na druhém a třetím hradním nádvoří se v pátek 31. října v době od 16:00 do 18:00 uskuteční prověřovací cvičení jednotek sboru dobrovolných hasičů města Strakonic a městských částí Dražejov, Modlešovice a Přední Ptákovice. Občanům to oznámil Městský úřad Strakonice na oficiálních webových stránkách města. 

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Cílem bude procvičit součinnost jednotek sboru dobrovolných hasičů v případě vyhlášení požárního poplachu s důrazem na hašení požáru v místě častého konání kulturních akcí, jako je letní kino nebo národní kulturní památka strakonický hrad.

   Pokud tedy půjdete o posledním říjnovém pátku v podvečer například po mostě Jana Palacha nebo procházkou po strakonickém Podskalí, možná uvidíte, jak neukáznění diváci v letním kině zapalují neznámou pyrotechniku a přijíždějí tam zasáhnout jednotky sboru dobrovolných hasičů, vězte, že se jedná o cvičení. Ale dost možná hodně blízké realitě. Inu, kdo je připraven, nebývá překvapen.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...