Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Sázka v pivovaru: Bude trenér basketbalistek prodávat pivo?

 STRAKONICE - 28. října 2014 - 13:10 - Malá sázka o velkou věc à la reprezentační trenér českých fotbalistů Pavel Vrba. Jde při ní o to, ještě více vyhecovat prvoligové basketbalistky Sev-en Strakonice a nalákat do sportovní haly více diváků. A tak se ředitel Měšťanského pivovaru DUDÁK Jaroslav Tůma a trenér strakonických basketbalistek a asistent trenéra české basketbalové reprezentace Ivan Beneš vsadili o výsledek nadcházejících dvou zápasů.

 Z redakční pošty: Pavel Pechoušek, marketingový pracovník,

 DUDÁK - Měšťanský pivovar Strakonice

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Bude Jaroslav Tůma, ředitel Měšťanského pivovaru DUDÁK ze Strakonic, na basketbalovém utkání první ligy žen mezi Strakonicemi a Hradcem Králové čepovat sportovním fanouškům pivo ze "svého“ pivovaru nebo bude muset Ivan Beneš, trenér strakonických prvoligových basketbalistek přijít prodávat DUDÁKA do pivovarského stánku?

   Vše se rozhodne ve středu 29. října a v sobotu 1. listopadu odpoledne ve sportovní hale STARZ Strakonice. Jaroslav Tůma a Ivan Beneš se v pátek 24. října vsadili o výsledek nadcházejících dvou utkání strakonických basketbalistek. V případě, že zápasy, které se hrají 29. října (Sev-en Strakonice versus BLK Slavia Praha) a 1. listopadu (Sev-en Strakonice v. Valosun KP Brno) strakonické basketbalistky vyhrají, bude Jaroslav Tůma čepovat pivo DUDÁK pro všechny diváky, kteří přijdou v sobotu 15. listopadu na další domácí zápas do Sportovní haly STARZ mezi Strakonicemi a Hradcem Králové.

   "První zápas s SBŠ Ostrava, který se hrál minulou středu, vyhrály naše basketbalistky rozdílem třídy. Všichni příznivci strakonického basketbalu si přejí, aby jim forma vydržela. Chceme děvčata vyhecovat a diváky pozvat na domácí zápasy. Snad se to podaří," přeje si ředitel Jaroslav Tůma.

   "Výzvu ředitele Tůmy jsem okamžitě přijal. Podle papírových předpokladů musíme oba zápasy vyhrát. Ale stát se může klasicky cokoliv. Je to jen sport, který má obzvláště ve své ženské podobě svá specifika,"  s úsměvem na tváři říká Ivan Beneš, který vedle strakonického klubu, působí také jako asistent trenéra u ženské reprezentace.
„Pokud prohrajeme, rád s vybranými hráčkami přijdu na oplátku pomoci do pivovaru. Při minulé návštěvě jsem si všiml dlouhé fronty u pivovarského stánku a zdejší prodavačky stíhaly jen s vypětím všech sil," doplnil Ivan Beneš.

   Měšťanský pivovar DUDÁK se strakonickými basketbalistkami spolupracuje dlouhá léta a patří k hrdým sponzorům klubu Sev-en Strakonice. "Každý rok klubu přispíváme částkou 150 tisíc korun. Strakonické basketbalistky skvěle reprezentují město Strakonice, stejně jako piva z našeho pivovaru DUDÁK," uvádí Jaroslav Tůma.

   DUDÁK i Sev-en nezastírají, že se nechali inspirovat nedávnou sázkou trenéra české fotbalové reprezentace Pavla Vrby s Pavlem Zítkem, sládkem z plzeňského pivovaru Gambrinus. Ti se na začátku října vsadili a fotbalové reprezentaci sázka velice prospěla. "Já doufám, že sázka skončí stejně. Fandíme strakonickému basketbalu, takže by mi vůbec nevadilo, kdyby trenér Beneš do pivovaru nemusel a já jsem 15. listopadu strávil zápas u pípy," uzavírá Jaroslav Tůma.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...