Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Ulice Arch. Dubského a Šmidingerovu čekají rekonstrukce

 STRAKONICE - 27. října 2014 - 12:41 - Radnice vyhlásila výběrové řízení na dodavatele projektových prací na plánovanou akci Projekt rekonstrukce komunikace Arch. Dubského a Šmidingerovy ve Strakonicích. K podání nabídky na realizaci této veřejné zakázky vyzve radnice přímo pět firem ze Strakonicka, Plzně a Prahy.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Současně radní souhlasili s uveřejněním výzvy na webových stránkách města Strakonic, aby tak umožnili přihlášení neomezenému počtu uchazečů.

   Přímo bude osloven například Pavel Bláha z Katovic, strakonický Atelier Penta, projektová a inženýrská kancelář GREBNER z Prahy, DUDOP Projekt Plzeň a společnost Valbek rovněž z Plzně.

   "Předmětem zakázky je vypracování projektu pro územní řízení, pro stavební povolení a pro provedení stavby a dále výkon autorského dozoru, včetně účasti na kontrolních dnech stavby," vysvětlila podrobnosti mluvčí strakonické radnice Marie Kotlíková.

   Zahájení prací na vypracování projektu se předpokládá v listopadu letošního roku, dokončení - komplexní splnění, včetně vyřízení pravomocného stavebního povolení, s výjimkou autorského dozoru během stavby, je stanoveno do konce září 2015.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...