Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 OBRAZEM: Práce na stavbě parkoviště Podskalská už začaly

 STRAKONICE - 24. října 2014 - 13:00 - Práce na Revitalizaci veřejného prostranství - parkoviště Podskalská Strakonice už zahájil vítěz výběrového řízení, společnost SWIETELSKY stavební, odštěpný závod Dopravní stavby České Budějovice. Po oplocení staveniště začali jeho pracovníci se skrývkou svrchní vrstvy původního neoficiálního parkoviště. Všechno bude stát 2 569 112 korun včetně DPH a hotovo má být do konce letošního listopadu.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Strakonická radnice citlivě posoudila také otázku zajímající motoristy, kteří tu dosud parkovali svá vozidla. Podobně jako po dobu revitalizace Mlýnské ulice v jiné části města, radní pro ně schválili náhradní parkování. Jak informoval úřadující starosta Strakonic Pavel Vondrys, najdou "domácí" se svými čtyřkolovými miláčky bezplatný azyl v části Velkého náměstí. 

Radnice bude revitalizaci parkoviště financovat z Integrovaného plánu rozvoje Strakonic zaměřeného na zkvalitňování městského prostředí. Motoristické veřejnosti bude parkoviště se čtyřmi desítkami plošně vyznačených míst, s odvodněním a novou zelení sloužit bezplatně po dobu pěti let.  

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...