Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická nemocnice patří k nejstabilnějším firmám v ČR

 STRAKONICE - 23. října 2014 - 7:11 - Významné ocenění převzali v pondělí 20. října představitelé strakonické nemocnice, a sice certifikát CZECH Stability Award. Akciová společnost Nemocnice Strakonice dosáhla v ratingovém hodnocení stupně AAA – excelentní. Zařadila se tak mezi nejstabilnější firmy v České republice.

 Text: Ivana Kerlesová

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Předání se uskutečnilo v centrální recepci pavilonu operačních oborů za účasti předsedy představenstva Nemocnice Strakonice, a. s., Tomáše Fialy, náměstkyně hejtmana Jihočeského kraje Ivany Stráské v pozici zástupce vlastníka nemocnice, členů dozorčí rady, primářů, zástupců vyhlašovatele a dalších hostů.

   Strakonická nemocnice získala prestižní ocenění za ekonomickou stabilitu. Stala se držitelem certifikátu AAA, který jí udělila na základě analýzy firmy mezinárodně uznávaná společnost Bisnode. Tento certifikát CZECH Stability Award je dokladem o tom, že nemocnice splňuje nejpřísnější kritéria kredibility a spolehlivosti. Zařadila se tak do exkluzivní společnosti českých firem, které tento certifikát mohou používat.

   "Je to ocenění, které nás samozřejmě těší také při vědomí toho, že výborné hospodaření dosahujeme i při dlouhodobém investování nemalých částek do modernizace nemocnice a jejího vybavení. Jen v posledních šesti letech to bylo více než sedm set milionů korun. To vše v zájmu dalšího zlepšování poskytované péče našim pacientům. Ocenění vnímáme také jako závazek do budoucnosti," říká předseda představenstva Nemocnice Strakonice, a. s. MUDr. Tomáš Fiala.

   Hodnocení CZECH Stability Award poskytuje nezávislý pohled na status firmy. Vyjadřuje její současný stav, finanční situaci a predikce do budoucna. Ratingem potvrzený nejvyšší možný stupeň hodnocení AAA – excelentní stvrzuje, že Nemocnice Strakonice, a. s. je stabilní společností s vysokou pravděpodobností spolehlivého plnění závazků z obchodního styku, s vysokou pravděpodobností návratnosti investic, nízkým úvěrovým rizikem a minimálním rizikem úpadku.

   Certifikát AAA je silný nezávislý rating firem a společností, jehož historie sahá až do roku 1908. V ČR jej uděluje společnost Bisnode Česká republika, a. s., která je součástí celosvětové skupiny Bisnode Group, mající centrum ve Švédsku. Díky tomu má toto hodnocení a ocenění značný mezinárodní přesah.

   Hodnocení CZECH Stability Award vyhlašuje společnost Bisnode Česká republika, a. s., ve spolupráci se sdružením CZECH TOP 100. Kategorie Nejstabilnější firma roku je součástí každoročního vyhlašování žebříčku CZECH TOP 100.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...