Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Polotmavý speciál Klostermann ze Strakonic potřetí zlatý

 STRAKONICE - 25. září 2014 - 11:32 - Další významný úspěch si připsalo pivo z DUDÁK - Měšťanského pivovaru ve Strakonicích, který letos oslavil 365 let své existence. Polotmavá třináctka Klostermann získala už potřetí za pět let zlatou medaili na Žatecké Dočesné. Informoval o tom ředitel pivovaru a předseda představenstva společnosti Jaroslav Tůma.

 Text: Zdeněk Přibyl, ilustrační foto: pivovar DUDÁK Strakonice 

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Opakované vítězství Klostermanna v jedné z nejprestižnějších degustačních soutěží z něho dělá jedno z nejoceňovanějších a také  nejprodávanějších polotmavých piv u nás. Jako nejlepší pivo v kategorii polotmavých vybrala Klostermanna 208členná porota složená z laiků i odborníků.

   Klostermann se ve Strakonicích vaří od roku 2008. Vyznačuje se mírně nasládlou karamelovou chutí, plností a řízem s výrazným chmelovým aroma, které přímo vyzývají k napití. Hodí se zejména k posezení u grilu nebo třeba pokrmům z drůbežího masa.

   Díky tomu, že se prodej Klostermanna meziročně zvýšil o 110 procent, může pivovar DUDÁK otevřít degustační místnost pro návštěvníky i obchodní partnery. Její slavnostní otevření se připravuje na středu 1. října v 11:00.  

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...