Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Parkoviště v ulici Podskalská vybuduje SWIETELSKY stavební 

 STRAKONICE - 24. září 2014 - 10:04 - Radnice už ví, kdo postaví nové parkoviště v Podskalské ulici za Papežovými domy. Otevřené podlimitní řízení na dodavatele stavby, která se plným titulem jmenuje Revitalizace veřejného prostranství - parkoviště Podskalská Strakonice, vyhrála společnost SWIETELSKY stavební, odštěpný závod Dopravní stavby České Budějovice. Bude to stát 2 569 112 korun včetně DPH a dílo má být hotovo do konce letošního listopadu.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl 

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   O usnesení městské rady, která výsledky výběrového řízení schválila, informoval místostarosta Strakonic Pavel Pavel. Nabídku společnosti SWIETELSKY stavební posoudili radní jako výhodnější než nabídku společnosti ZNAKON ze Sousedovic na druhém místě. S vítězem výběrového řízení uzavře radnice smlouvu o dílo.

   Podle slov místostarosty Pavla Pavla bude radnice výstavbu parkoviště financovat z Integrovaného plánu rozvoje Strakonic zaměřeného na zkvalitňování městského prostředí. "Jedná se o novou stavbu parkoviště, které v tomto místě dosud oficiálně nebylo a nemohlo být," zdůraznil místostarosta. Veřejnosti bude parkoviště se zhruba čtyřmi desítkami plošně vyznačených míst, s odvodněním a novou zelení sloužit bezplatně po dobu pěti let.    

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...