Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Školy ve Strakonicích procházejí o prázdninách úpravami  

 STRAKONICE - 14. srpna 2014 - 12:33 - Některé mateřské a základní školy ve Strakonicích si na letní prázdninové měsíce naplánovaly různé stavební úpravy. Radnici přijdou na stovky tisíc korun a přinesou většinou více tepla, pohody, zlepšení prostředí i úsporu provozních nákladů. Informovala o tom strakonická místostarostka Ivana Říhová.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Například výměna oken a balkónových dveří za celkem 900 000 korun z rozpočtu města se uskutečňuje v čtyřtřídní Mateřské škole Holečkova. Tyto úpravy navazují na již uskutečněné zateplení fasády školky.

   Mateřská škola A. B. Svojsíka, která nese jméno po zakladateli českého skautingu neboli Junáka, se o prázdninách pustila do výměny umyvadel a toalet. Podle slov místostarostky Ivany Říhové byly tyto úpravy nezbytné také v souvislosti s rozšířením kapacity školky.

   Čilý pracovní ruch zavládne také v okolí největší a nejmladší strakonické základní školy ZŠ Povážská. Pokračovat tu budou úpravy tzv. předpolí školy, osazení sportovně herních prvků ve školní zahradě a dokončení chodníků, vše za 1 791 000 tisíc korun. Stará se o ně jako vítěz výběrového řízení strakonická firma Prima.  

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...