Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Víkend v Bavorově přinese pouť s hudbou, sportem i historií 

 BAVOROV - 14. srpna 2014 - 11:24 - Nadcházející víkend bude u našich nejbližších sousedů ve strakonickém okrese ve znamení tradiční Bavorovské poutě. V sobotu odpoledne je na programu hlavně sportovní zápolení. Těžiště všech programů je pak soustředěno na neděli. Podrobně nás o tom informovala naše spolupracovnice Renata Fencová.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Přátelský zápas fotbalového dorostu S. Bavorov/Bl. Strunkovice v. Slavoj Volyně začne na hřišti domácího Sokola ve 14:00. Od 17:00 se utkají v mistrovském zápase muži Sokola Bavorov a TJ Lom. Večer bude patřit v bavorovském kulturním domě pouťové taneční zábavě. K tanci a poslechu začne hrát Scéna od 20:00.

   V neděli 17. srpna se od 8:00 a poté od 10:00 koná v bavorovském kostele Nanebevzetí Panny Marie mše svatá. V Panském domě neboli na Zámku bude v neděli znít hlavně hudba. Od 10:00 tu zahraje kapela pana Nováka z Čichtic, koncert Temelínské dechovky začne ve 13:00. Hudební skupina Gama se dostane ke slovu v 16:00.

   Po oba dva dny bude otevřena v Panském domě expozice o dějinách Bavorova s výstavou Prácheňské besedy, a také výstava ke 100. výročí založení Základní školy Bavorov. Náměstí v Bavorově bude patřit občerstvení a atrakcím. Chybět tu nebude například ani výstava domečků pro panenky nazvaná Malé světy.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...