Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Mlýnskou opraví ZNAKON a parkovat se bude pod nemocnicí 

 STRAKONICE - 6. srpna 2014 - 10:18 - Záměr pustit se co nejdříve do plánované revitalizace veřejných prostranství v ulici Mlýnská, Hradební a Ellerova posadil předposlední den v červenci ke stolu opět  strakonické radní. Schválili vítěze výběrového řízení a rozhodli o tom, kde najdou motoristé náhradní parkování zdarma.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Hlavním cílem projektu je zvýšit kvalitu života místních obyvatel celkovým zlepšením prostředí v Mlýnské ulici nad novým terasovým domem a části přilehlých ulic Hradební a Ellerovy. Konkrétně to znamená například rekonstrukci všech komunikací, zpevněných ploch a chodníků, opravu veřejného osvětlení, které dostane nové stožáry a lampy, objeví se tu nové odpadkové koše, lavičky, zeleň se rozroste o sakury a javory.

   Na všechny tyto práce očekává město dotaci. A navíc, výhradně z prostředků vlastního rozpočtu, město opraví kanalizaci a vodovodní přípojky. 

   Jak informovala tisková mluvčí strakonické radnice Marie Kotlíková, nejvýhodnější nabídku na stavební úpravy ulic Mlýnská, Hradební a Ellerova podala akciová společnosti ZNAKON Sousedovice. Nabídla cenu díla necelých 10 milionů korun bez DPH, s termínem dokončení do 19. prosince letošního roku. 

   Vzhledem k tomu, že po dobu realizace této stavby bude obyvatelům domů v ulici Lidická č. p. 1082, ulici Mlýnská č. p. 1083, 1084, 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1063 a ul. Hradební č. p. 329 znemožněno parkování v Mlýnské ulici, odsouhlasili pro ně radní bezplatné parkování po dobu realizace stavebních úprav komunikací na parkovišti pod nemocnicí.  

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...