Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 STRAKONICE: Módní trendy ovládnou město Švandy dudáka 

 STRAKONICE - 30. července 2014 - 10:29 - Půvabné jihočeské město Strakonice, které je známé především díky Dudáckému festivalu, se na začátku srpna představí ve zcela nových souvislostech. Konat se zde bude hned v pátek 1. srpna módní přehlídka Shades of Fashion. Akce, kterou pořádá modelingová Agentura Verona, předvede módní trendy, pobaví hosty a podpoří charitu. Místem konání bude Cocktail & Music Bar Žlutá Opice. Začátek v 19:00. STRAKONICKOnews.cz a PRACHATICKOnews.cz jsou mediálními partnery přehlídky.

 www.agenturaverona.cz  

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Akce je pojatá jako koktejl módních přehlídek doprovázených zábavným společenským programem. Jedná se o galavečer, který bude hostit místní cocktailový bar s nevšedním názvem Žlutá Opice. V pátek 1. srpna od 19:00 se hosté a fanoušci módy mohou těšit například na prezentaci módní značky Gerry Weber či místních butiků Acom a Petra Mode ve spojení s brýlemi z Optiky Zoom. Kromě toho zde svou tvorbu představí také módní návrháři Lukáš Bartoň a Kateřina Večeřová.

   Co se společenského programu týká, na své si nepřijdou jen fanoušci módy. Své si zde nalezne jistě každý. Pro hosty je připraven doprovodný program v podobě výstavy světově uznávaného sportovního fotografa Petra Luska a taneční vystoupení skupiny Orient Dance.

   Kromě toho akce také pomůže dobré věci – finančně podpoří občanské sdružení Solnička, které se stará o dětské pacienty trpící cystickou fibrózou v celé ČR. V rámci večera bude vydražena exkluzivní fotografie patronky občanského sdružení Miss Elisavet Charalambidu. Dále pak mohou návštěvníci přispět do kasičky občanského sdružení libovolnou částkou, která bude v plné výši i s výtěžkem z dražby věnována na charitativní účely tohoto sdružení.

   Hlavním organizátorem Shades of Fashion je úspěšná modelingová a eventová Agentura Verona. "Jsem velice ráda, že mohu tuto akci pořádat právě ve Strakonicích, mém rodném městě. Doufám, že se bude akce lidem líbit a že všem ukážeme, že móda zajímá i obyvatele menších měst," říká pořadatelka akce Veronika Poláková.

   Kontakt pro další informace: Veronika Poláková, info@agenturaverona.cz,  telefon 608 451 443, www.agenturaverona.cz.

   Na snímku je ukázka tvorby návrháře Lukáše Bartoně, který bude celou módní přehlídku uzavírat.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...