Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonice hledají firmu pro opravu parkoviště v Podskalské 

 STRAKONICE - 29. července 2014 - 9:44 - Vyhlásit výběrové řízení nebo jak se oficiálně říká zadat podlimitní veřejnou zakázku na stavbu nazvanou "Revitalizace veřejného prostranství – parkoviště Podskalská, Strakonice", se podle platných předpisů rozhodla strakonická městská rada. Pokud byste náhodou tápali, kde to parkoviště plné výmolů a za deště i rozsáhlých louží má být, pak vězte, že pod Papežovými domy. 

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Za jediné hodnotící hledisko považují radní co nejnižší nabídkovou cenu. Jako pozorovatel bude k výběrovému řízení přizván zástupce Centra pro regionální rozvoj České republiky. Informovala o tom místostarostka Strakonic Ivana Říhová. Zakázka bude mít hodnotu 2,5 milionu korun.

   Město plánuje plochu pod Papežovými domy upravit tak, aby přinesla více komfortu. Půjde přitom hlavně o zpevnění současné plochy a její opatření hladkým, asfaltovým povrchem. K tomu je ovšem třeba připočíst jeden podstatný bonus pro parkující motoristy: nebude se tu platit parkovné.

   Mluvčí strakonické radnice Marie Kotlíková vyslovila přání, že radnice by mohla nově vybudovaným bezplatným parkovištěm v Podskalské potěšit občany i návštěvníky města. Vždyť i účastníci letošního Fóra Zdravého města Strakonic požadovali více neplacených parkovacích míst.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...