Zprávy   Kriminalita   Kultura   Fotoreportáže   Inzerce   FACEBOOK   Redakce   Reklama   Odkazy
  

 
Více...

www.foto-show.cz

www.aaasedacky.cz

Více...

 

 OBRAZEM: Mladý záchranář podruhé ve škole v Radomyšli

 RADOMYŠL - 13. září 2012 - 15:29 - Prázdniny jsou definitivně za námi a neúprosným krokem se rozběhl nový školní rok. I strakoničtí profesionální hasiči se vrátili po dvou měsících zpět na scénu preventivně-výchovné činnosti.

 Z redakční pošty: Ota Šmejkal, ředitel HZS Strakonice

www.dre-kon.cz    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Základní škola Radomyšl ve spolupráci s HZS Strakonice, Policií ČR, 25. PLRB Strakonice a Městysem Radomyšl pořádala ve středu 12. září významnou akci na úseku ochrany obyvatelstva. V areálu školy proběhl tento den již II. ročník soutěže „Mladý záchranář“.



   I když se naplnily meteorologické předpovědi a od rána nás skrápěl vydatný déšť, soutěž bez omezení proběhla podle předem připraveného scénáře. Soutěžní klání se konalo částečně ve venkovním areálu a z části v učebnách a tělocvičně školy. Děti prokazovaly svůj um v deseti disciplínách z oblasti ochrany obyvatelstva, které byly voleny tak, aby prověřily jak teoretické, tak i praktické znalosti a dovednosti soutěžících. Na startu byla pětičlenná družstva ve věkových kategoriích mladší (2. - 5. třída) a starší (6. - 9. třída). 



   Soutěž „Mladý záchranář“ má v našem okrese již mnohaletou tradici, jejíž nedílnou součástí je od minulého roku také Radomyšl. I přes nepřízeň počasí se akce vydařila a ani dešťové kapky nemohly spláchnout radost a nadšení dětí ze soutěžního dopoledne. Všichni se již těšíme na září příštího roku, kdy se bude konat její třetí ročník.



Plnění disciplín na stanovištích:

Evakuační zavazadlo
Stříkání ze džberové stříkačky
Požární příprava
Test znalostí
Improvizované prostředky osobní ochrany
Hod granátem na cíl
Topografie
Střelba ze vzduchovky
První pomoc
Policie ČR - test

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: HLEDÁTE DOBŘE PLACENOU PRÁCI?

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...