Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

reklama:

 PR: Pět důvodů pro rychlý mobilní internet s Vodafonem

 PRACHATICKO - 24. dubna 2017 - 13:45 - Dnešní chytré telefony zvládnou spoustu práce i zábavy. A ve spojení s rychlým mobilním internetem LTE vám i ty levnější kousky pořádně usnadní život. Kromě toho, že je dobrý v podstatě na všechno, vám pomůže i v následujících pěti situacích.

   1) Při houbaření

   Už jste se někdy ztratili v lese? S LTE v mobilu se vám to nestane. A přítel na telefonu vám podle fotky hned poradí, jestli se vaším úlovkem neotrávíte.

   2) Při vaření

   Dnes už se kuchařky nedědí z generace na generaci. O čem se babičkám ani nesnilo, uvaříte hned podle internetu. Co s výsledkem? Vyfotit, pochlubit se na Facebooku a sníst.

   3) Na letišti nebo nádraží

   Pamatujete na: "Jízdenku si předem vytiskněte. Bez ní nebudete do dopravního prostředku vpuštěni." Konec shánění veřejných tiskáren na poslední chvíli. Stáhnout, zobrazit a sbohem.

   4) V obchodě

   K reklamaci dnes stačí i fotografie účtenky. Mějte všechno zálohované na jednom místě na internetu a ten papírový salát schovaný ve skříni můžete vyhodit.

   5) Při telefonování

   Ruku v ruce s rychlostí a dostupností internetu vzrostla díky LTE technologii i kvalita telefonických hovorů. Volejte si bez ruchů, s rychlejším spojením a z více míst. Třeba z vrcholu jedle na Klínovci.
Jak a u koho získat LTE připojení.

   LTE nedávno předstihlo v rychlosti kabelový internet. Podle měření Dsl.cz má z českých operátorů dlouhodobě nejrychlejší připojení Vodafone, který svou sítí dnes pokrývá již 99 % populace. Základem je telefon a SIM karta podporující LTE. Na www.vodafone.cz seženete takový telefon od 2377 korun. Pro připojení pak stačí i ten nejlevnější tarif nebo předplacená karta.

  Tip na volný čas:
Zajeďte se vyfotit u mlýnského kola spolu s mlynářem v dobovém oděvu a díky LTE připojení se o svůj zážitek rovnou podělte i se svými přáteli na sociálních sítích. Nezapomenutelný zážitek a dobová atmosféra vás čeká v Hoslovicích, nedaleko Strakonic, kde se nachází nejstarší dochovaný vodní mlýn v Čechách. Tato exkluzivní technická památka nemá v Čechách obdoby a nadchne návštěvníky všech věkových kategorií.
  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist