Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Zrekonstruované kabiny na hřišti FK Vodňany už dobře slouží

 VODŇANY - 12. srpna 2015 - 16:06 - Přesně v polovině prázdnin proběhlo na hřišti FK Vodňany slavnostní otevření zrekonstruovaných kabin. Akce se zúčastnili přední představitelé Jihočeského kraje, města Vodňan, sponzoři FK Vodňany, média a zástupci dodavatele stavby.

 Z redakční pošty: Text Jan Trnka, foto Jan Škrle

www.dre-kon.cz   

   Rekonstrukci kabin schválil nový výbor FK Vodňany. Grant poté zpracovala Ing. Lenka Handšuhová, díky které byl grant vybrán a později realizován. Původně byl grant zpracován na 300 000 korun jako příspěvek od kraje a 200 000 korun měl dodat klub. Nakonec Jihočeský kraj schválil částku 150 000 korun s tím, že FK Vodňany dá příspěvek ve výši 114 000 korun. Celkové náklady pak představovaly 264 000 korun. Tato částka byla nakonec překonána, jelikož stávající budova je již starší, takže přibyly některé nutné opravy.

   Budova byla postavena v letech 1975 - 1976, takže momentálně slaví téměř čtyřicítku. Jako první se rekonstruovaly koupelny. V roce 2007 firma Záruba rekonstruovala pravou část kabin, kterou využívají domácí týmy. Levá část dosud nebyla rekonstruována, zcela chyběly toalety a již byla v katastrofálním stavu.



   Na obnově levé části kabin, které jsou určeny pro hostující družstva, se podílela firma Stavby Machač a dále členové FK Vodňany. Především je třeba vyzvednout trenéra a správce hřiště v jedné osobě Václava Hrachovce, který spolu s hráči Romanem Veselým, Lukášem Malíkem a Jakubem Bačem trávili na rekonstrukci veškerý svůj čas.



   Nová levá část budovy FK Vodňany má dvě zcela nové kabiny vybavené novým nábytkem, nové toalety, nové sprchy a zázemí pro trenéry s malým skladem.

   Rekonstrukce kabin se uskutečnila hlavně díky krajskému úřadu Jihočeského kraje a již výše zmíněným firmám a lidem, za což Fotbalový klub Vodňany děkuje.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist