Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Nové jízdní řády MHD od 1. července. Posílejte připomínky dál

 STRAKONICE - 23. června 2015 - 20:22 -  Počínaje 1. červencem vstupují v platnost nové jízdní řády MHD ve Strakonicích. Obyvatelé města k nim zaslali množství věcných připomínek. Mnoha požadavkům se podařilo v rámci možností dopravního podniku vyhovět.

 Text: Markéta Bučoková, PR radnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Bohužel, některé z připomínek nebylo možné při tvorbě nové podoby zohlednit, ať už to bylo z důvodů návaznosti na vlakové spoje, nemožnost vjezdu velkých autobusů do prostoru náměstí a v neposlední řadě například i z důvodu nutnosti bezpečnostní přestávky řidičů.

   Z jednání se zástupci obchodních řetězců na Katovické ulici bohužel vyplynula jejich nevole k návrhu finančního příspěvku na dopravu, která by zajišťovala kyvadlově transport obyvatel do těchto zařízení. Doprava do nákupního centra tedy není například pro seniory dostatečně zajištěna.

   Vzhledem k tomu, že v průběhu letošního podzimu jízdní řády projdou další úpravou, žádáme i nadále občany o zasílání připomínek . Tím spíše, že nyní si každý bude moci vyzkoušet nabízenou službu a poté se k ní už se znalostí vyjádřit.

   Připomínky i nadále zasílejte na adresu vedoucího odboru dopravy Ing. Václava Býčka vaclav.bycek@mu-st.cz, popřípadě je vkládejte do schránky u hlavního vchodu do budovy městského úřadu.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist