Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Neviditelná Pivovarská pouť a suché věnce ve Strakonicích

 STRAKONICE - 18. června 2015 - 23:55 - Společnost DUDÁK - Měšťanský pivovar Strakonice, a.s., pořádá letos další ročník Pivovarské pouti. Z rozhovoru s jeho ředitelem na serveru denik.cz (9. 6. 2015) vyplývá, že letošní ročník bude ve znamení velkého šetření. Otázkou ovšem je, proč se Měšťanský pivovar i radnice snaží tuto tradiční akci téměř utajit.

 Z redakční pošty: Karel Janský

www.dre-kon.cz   

   Pouť se koná již příští sobotu, tedy 27. června. Reklama na ni neprobíhá
téměř žádným způsobem. Webové stránky pivovaru mlčí (až 16. června krátká zmínka s letákem, ve své velikosti téměř nečitelným). Přitom by se na nich dala umístit kvalitní a dlouhodobá propagace za 0 Kč.

   Na reklamních plochách ve Strakonicích - nic. Na samotném pivovaru - nic. Na pivovarské podnikové prodejně - nic, až v pondělí 15. června nebo v úterý 16. června plakát na stromě, ztracený mezi ostatními. To je hodně špatná úroveň propagace.

   Do konání pouti se stav reklamy možná ještě zlepší. To ale již nic nemění na tom, že je to hodně pozdě, tímto způsobem mnoho turistů na pouť do Strakonic nenalákáme. Velkoplošnou reklamu na pivo přenecháváme ve Strakonicích raději protivínskému pivu Platan! Více podrobností o problematice najdou zájemci v tištěném Týdeníku STRAKONICKO č. 24, který vyšel tento týden ve středu.

   Ve Strakonické televizi z 25. týdne letošního roku pan starosta Břetislav
Hrdlička veřejně nabádal, že uvítá upozornění občanů na jakékoliv nedostatky ve městě. Zde je tedy jeden tip pro pana starostu. Věnce a kytky u pomníku Obětem světových válek Na Dubovci jsou už opravdu úplně suché, proto tam nepůsobí hezky. Bylo by vhodné je odstranit. Děkuji.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist