Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Strakonická radnice vítá připomínky k územnímu plánu města

 STRAKONICE - 17. června 2015 - 22:46 - Město Strakonice připravuje projednání Zprávy o uplatňování Územního plánu Strakonic, jejíž součástí bude návrh zadání změny územního plánu. Územní plán je zpracován pro celé správní území města - katastrální území Strakonice, Nové Strakonice, Přední Ptákovice, Modlešovice, Hajskou, Dražejov u Strakonic a Střelu.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, PR, radnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   V souvislosti s tím žádáme občany o zasílání písemných návrhů a připomínek na případnou úpravu územního plánu. Současný platný územní plán z roku 2011 (s účinností od 2. ledna 2012) je k dispozici na webových stránkách města.

   Své návrhy a připomínky můžete podávat písemně na adresu Městského úřadu Strakonice, odbor rozvoje, Velké náměstí 2, Strakonice (případně osobně přímo na podatelnu MěÚ – hlavní budova v přízemí vlevo), a to  nejpozději do 30. června letošního roku.

   Po tomto termínu bude následovat standardní projednání Zprávy o uplatňování územního plánu dle ustanovení stavebního zákona. Předpokládaný termín předložení Zprávy do Zastupitelstva města Strakonice bude v říjnu. Následně bude probíhat zpracování a projednání návrhu změny územního plánu. O dalších krocích budeme průběžně informovat.

   Bližší informace vám rádi podáme na odboru rozvoje Městského úřadu Strakonice, úřadu územního plánování u Mgr. Roberta Flachse, nádvorní budova v přízemí, tel. 383 700 831, e-mail: robert.flachs@mu-st.cz.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist