Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Velký úspěch malých mistrů ze Štěkně se slonem Bobem

 STRAKONICE - 9. června 2015 - 23:55 - Jsme malá ZŠ a MŠ ve Štěkni. Každý úspěch našich žáků v konkurenci s ostatními školami nás vždycky nesmírně potěší a ostatní žáky motivuje v další práci. O to více se radujeme z úspěchu v celostátní konkurenci. Právě to se v současné době podařilo dvěma žákyním ze třetí třídy.

 Z redakční pošty: Danuše Koubová, třídní učitelka 3. třídy,

 ZŠ a MŠ Štěkeň

www.dre-kon.cz   

   Zapojily se do celostátní soutěže Čtěte se slonem Bobem 2015 v literární části Staň se spisovatelem. Tuto soutěž vyhlašuje Národní pedagogické muzeum a knihovna J. A. Komenského v Praze. Tentokrát na téma Řemesla dnes a před sto lety. Děvčata tato tématika natolik zaujala, že každá z nich napsala vlastní pohádku o řemeslech. Podmínkou bylo, aby každé literární dílko vycházelo z nějaké přečtené knihy.

   Žákyně Tereza Taubrová se stala vítězkou nejmladší kategorie a její spolužačka Nella Nováková se umístila na druhém místě. O tom, že jejich vítězství nebylo náhodné, svědčí i fakt, že obě "autorky" jsou vášnivé čtenářky a jejich čtenářský deník se vždy kvapem plní.

   Obě naše žákyně si toto významné ocenění vyzvedly osobně v doprovodu svých rodičů přímo v Národním pedagogickém muzeu. V současné době je podpora čtenářské gramotnosti velmi populární a toto je jedna z cest, jak děti motivovat, aby rády četly. Četba je pro ně nenahraditelnou zkušeností, zvláště v době, kdy jsou zahlcovány nejmodernější technikou.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist