Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Republikový šampionát mažoretek pořadatelé dobře zvládli

 STRAKONICE - 9. června 2015 - 23:47 - Národní šampionát mažoretek - zemské finále Čech - se zdárně uskutečnilo ve Strakonicích poslední květnovou sobotu. Celkem se soutěže zúčastnilo 36 skupin mažoretek z 18 měst České republiky. To představuje více než 600 soutěžících, pro které bylo nezbytné připravit plně fungující zázemí tak, aby se nerušeně mohli věnovat pouze samotnému vystoupení.

 Z redakční pošty: Markéta Bučoková, mluvčí radnice, Strakonice

www.dre-kon.cz   

   Šampionát se uskutečnil pod taktovkou nového vedení kulturního střediska v čele s Františkem Christelbauerem. Ten také osobně potvrdil uspořádání následujícího ročníku 2016. Místostarostka Helena Brejchová společně s ředitelem kulturního střediska tuto významnou kulturní a společenskou akci zahájili a byli téměř po celou dobu jeho konání přítomni, včetně závěrečného dekorování vítězů jednotlivých soutěží ve strakonickém letním kině.

   Na organizaci celé soutěže se podílelo pět lidí, kteří zajišťovali vše, počínaje rozesíláním pozvánek ve značném předstihu, zajištění ubytování, stravy, doprovodných programů, cen atd. Podle slov účastníků a soutěžících se organizace ve všech směrech povedla na výbornou, což je ta nejlepší odměna pro každého pořadatele.

   Nezbývá tedy než za město poděkovat všem, kteří přiložili ruku k dílu a pracovali tak, aby letošní silně navštívený ročník mažoretkové soutěže dopadl na jedničku. Je to vizitka nejen kulturního střediska, ale i celého města, které je důstojným propagátorem Prácheňského kraje.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist