Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 FOTO: Létající trenéři hrou učili mladé fotbalisty základům

 STRAKONICE - 9. června 2015 - 23:28 - Na fotbalovém stadionu Tělovýchovné jednoty Dražejov se ve čtvrtek 4. června uskutečnila v rámci projektu Létající trenéři ukázková tréninková jednotka pro kategorii starší přípravka.

 Z redakční pošty: Petr Mach, TJ Dražejov, foto: Jan Škrle

www.dre-kon.cz   

   Před zhruba dvacítkou zájemců z řad trenérů, rodičů a široké veřejnosti vedli trénink lektoři - pánové Tomáš Maruška (profesionální trenér mládeže JčKFS) a Josef Šácha (šéftrenér mládeže SCM a SpSM při FC Písek). K dispozici měli družstvo starší přípravky domácího klubu.  Přítomní se zájmem sledovali, jak lze zábavnou formou a formou her naučit mladé fotbalisty základním fotbalovým dovednostem a tyto následně zdokonalovat.

   Tréninková jednotka trvala zhruba hodinu a dvacet minut a je příkladné, že tato forma tréninku po celou dobu jeho konání udržela u dětí pozornost a zaujetí pro hru a prováděná cvičení, což se zájmem i překvapením kladně kvitovali všichni přítomní. Trenéři před každým prvkem tréninku vysvětlili dětem i přítomným jak bude cvičení probíhat a co se od dětí bude vyžadovat. Po skončení tréninkové jednotky trenéři odpovídali na dotazy přítomných.

   Uskutečnění takovéto akce kladně hodnotili všichni přítomní a zástupci pořadatelského klubu se s trenéry shodli na tom, že není od věci obdobnou akci uspořádat v Dražejově znovu. Vedení klubu TJ Dražejov touto formou ještě jednou děkuje trenérům Mgr. Maruškovi a Mgr. Šáchovi za uskutečnění a perfektní provedení této akce.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist