Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 Do strakonické nemocnice se dostanete jen jiným vchodem

 STRAKONICE - 3. června 2015 - 23:55 - Pacienti, návštěvy i zaměstnanci Nemocnice Strakonice se v příštích dvou měsících nedostanou do tohoto zdravotnického zařízení přes hlavní vrátnici. Důvodem jsou právě probíhající stavební práce na projektu "Snížení energetické náročnosti areálu Nemocnice Strakonice, a. s. – Etapa 3". Kvůli nim dochází k úplnému uzavření hlavní vrátnice do konce letošního července.

 Z redakční pošty: Ivana Kerlesová, mluvčí Nemocnice Strakonice

www.dre-kon.cz   

   "V závěru května a během června a července bude vjezd do areálu vyřešen dle schváleného dopravně inženýrského opatření bránou pro sanitní vozidla. V náhradních prostorách, konkrétně v podobě stavební buňky, je zajištěn nepřetržitý provoz obsluhy vrátnice. Výjezd z areálu je zajištěn také bránou pro sanitní vozy, ale i technickým vjezdem – spodní branou – do ulice Hradeckého," uvedl ředitel strakonické nemocnice Tomáš Fiala.

   Po dobu změny dopravního řešení žádá nemocnice návštěvníky o zvýšenou pozornost a dodržování instalovaného dopravního značení. V této době nebude vjezd do areálu nemocnice zpoplatněn.

  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist